18 К дамски обици класик18 К дамски обици класик
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Код на продукта: EA12065

18 К дамски обици класик

Цена:
19.00лв
Количество в продажба: 1
Описание на продукт: 18 К Дамски Обици Класик
 
Изискани и безвременни, тези елегантни дамски обици са изработени с майсторство, което приковава погледа. Със своята изчистена естетика и класически дизайн, те са перфектният аксесоар за всекидневието, както и за специални поводи.
 
Материал: Обиците са изработени от висококачествена метална сплав, която осигурява дълготрайност и издръжливост. Материалът е избран така, че да предотвратява корозия и да осигурява продължителна носимост без загуба на блясък.
 
Цвят: Изисканият жълт цвят придава топло излъчване и благороден вид, имитиращ блестящото присъствие на чисто злато.
 
Размери: С размери 7mm x 11mm, тези обици са достатъчно забележими, за да направят изявление, но също така достатъчно дискретни, за да се комбинират с различни стилове и аутфити.
 
Покритие: Обиците са покрити с 18K жълто злато, което гарантира дългосрочен блясък и добавя допълнителна стойност към визията им. Покритието е нанесено с прецизна технология, която гарантира равномерност и издържливост на златния слой.
 
Тези обици са идеален избор за дамите, които търсят елегантност и качество. Подходящи за подарък, можете да ги поръчате в опаковка, която подчертава тяхната премиум природа и ги прави готови за връчване при всякакви поводи. Носете ги с гордост и оставете те да бъдат тихото, но впечатляващо допълнение към вашия стил.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър