Често задавани въпроси

Какъв е срокът на доставка?

Всички направен поръчки се доставят от външна/ независима от нас куриерска фирма. Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа, в зависимост от населеното място, графикът на посещение на куриерската фирма, както и метрологични условия. Доставките се изпълняват само в работни дни. Всички поръчки направени след 16 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

В онлайн магазина се предлагат Продукти, за които е посочен по-дълъг срок за доставка 10 до 30 работни дни. 

Каква е цената на доставката?

Доставката е на цена от 5лв за цялата страна, с куриерски фирма Спиди. В случай, че желаете доставка с куриерска фирма по ваше желание, можете да изберете опцията от вариантите за доставка.

Предлагате ли доставка с фиксиран час?

Доставка с фиксиран часови интервал се предлага на цена от 3,99 лв. Фиксирането на час е възможно само за големите градове.

Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазина?

Магазинът предлага само доставка с куриер.

Как да платя?

Предлагаме 3 метода на плащане: банков превод, наложен платеж – директно при получаване, pay pal и дебитна/кредитна карта

Мога ли да върна или заменя закупена стока?

Наясно сме, че понякога продуктите, които ви продаваме имат фабрични дефекти, не отговарят напълно на описанието им поместено в сайта. Съществува и вероятността, когато облечете някоя дреха, закупена от нас, вие да не се харесате.
Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното:
възстановяваме суми по върнати поръчки само по банков път.
За тази цел вие трябва да ни изпратите IBAN (банкова сметка), по който да се възстанови сумата от поръчка.
Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 10 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го платежни документи. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.
Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато дрехите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие със снимките на дрехата, показани в сайта.

Каква е процедурата по връщане на поръчка?

В опаковката, на получената поръчка, ще откриете Формуляр за връщане и замяна, който трябва да попълните, по начина който е указан в него. Изпратете ни пратката по куриер или поща. След получаването и прегледа й, ще ви възстановим сумата в посочения по-горе срок или ще ви върнем продукт, с който искате да замените върнатия.
Пратки за наша сметка приемаме само с куриерски фирми: Рапидо/ Спиди
(национален телефон за поръчка 0 700 1 6006)

Как да поръчам?

Поръчка можете да направите директно през сайта, за тази цел трябва да сте регистриран потребител; по телефона, както и през онлайн чат на сайта. За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта.

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

Прегледайте таблицата с размери, както и пълното описание на продукта. Когато той не е наличен в стандартен размер, неговите мерки са подробно описани.

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на 1 месец, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог.

Как да се свържа с вас?

Можете да се свържете с наш консултант, всеки работен ден между 9 и 17 часа, по телефон, имейл, чат. Приоритетно отговаряме на имейл и чат съобщения, както и съобщения във Фейсбук. 

С коя куриерска фирма работите?

В сайта никъде не е споменато с коя куриерска фирма доставяме поръчките. Правим всичко възможно да осигурим възможно най-бърза доставка за всички населени места, поради тази причина за различните части на страната може да използваме различни куриерски услуги. Най-често доставките се извършват с фирма Рапидо/Спиди.
Изпълняваме поръчки и с куриерска фирма по ваше желание.

Мога ли да ви посетя на място, за да разгледам и пробвам вашите продукти?

Не разполагаме с магазин.

Предлагате ли преглед и тест при получаване?

Куриерските фирми, с които работим не предлагат опцията преглед и тест при получаване. Куриерът, който доставя вашата пратка не може да ви изчака да я пробвате и да я върнете към нас по него, в случай че не се харесате или не сте поръчали коректният размер. Предлагаме ви 14 дни, в които вие можете спокойно да прецените дали поръчаните продукти се вписват във вашите очаквания. В случай, че не се харесвате или продуктите не отговарят на вашите мерки, можете да върнете поръчката за подмяна или възстановяване на платената сума.

Имайте предвид, че когато връщате продукти, разходите по доставка в двете посоки, остават за ваша сметка, освен в случаите, когато има установени липси или фабрични дефекти. 

Ние внимателно оглеждаме всеки продукт, преди той да бъде изпратен към вас, за да избегнем доставка на артикули с производствени повреди.

 

Промоции и намаления, промо код за отстъпка

Всички намаления и промоционални предложения имат срок на валидност или са актуални до изчерпване на количествата. 

Едно промоционално предложение, може да бъде използване самостоятелно, без да се комбинира с други отстъпки или намаления. В случай, че притежавате промо код за отстъпка, той може да се използва самостоятелно, а не в комбинация с вече съществуващи намаления или за покупка на вече намалени продукти.