Дамска перука къса от естествена коса #1Дамска перука къса от естествена коса #1
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Дамска перука къса от естествена коса #1 Дамска перука къса от естествена коса #1 Дамска перука къса от естествена коса #1
Код на продукта: 4000834474300_1

Дамска перука къса от естествена коса #1

Цена:
209.00лв
Количество в продажба: 9
Перука от естествен прав косъм с произход от Перу представлява върха на качеството и естествената изява в света на перуките. Изработена с употребата на високотехнологичния реми метод, който гарантира, че всички косми са подредени в една и съща посока, тази перука предлага непревзойдена мекота, естествен блясък и дълготрайност.
 
Основата на перуката, или така наречената шапка, е оборудвана с коланчета за пристягане, които позволяват лесно и удобно регулиране на размера за перфектно прилягане към различни форми на главата. Допълнителните гребенчета за вмъкване в мрежестата шапка осигуряват допълнителна устойчивост и комфорт при носене, като предотвратяват плъзгането или изместването на перуката.
 
Със среден размер на шапката и наличието на регулиращи елементи, тази перука не изисква различни размери, тъй като може да се адаптира индивидуално към нуждите на всеки клиент. Това я прави изключително универсална и подходяща за широк кръг от потребители.
 
Естественият вид на перуката е нейната най-голяма предимство. Косъмът от Перу е известен със своята висока качествена структура и естествена визия, което прави перуката идеална за всеки, който търси непринудена и естествена прическа. Благодарение на своите висококачествени материали и метод на изработка, тази перука от естествен косъм осигурява не само красив вид, но и дълготрайна издръжливост и лекота на поддръжка.
 
Безспорно, тази перука представлява перфектната комбинация от стил, качество и функционалност, като предлага на своите носители не само красива и естествена прическа, но и увереност и комфорт през целия ден.

 

Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър