Дамска перука къса от естествена коса #1BДамска перука къса от естествена коса #1B
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Дамска перука къса от естествена коса #1B Дамска перука къса от естествена коса #1B Дамска перука къса от естествена коса #1B
Код на продукта: 4000834474300_1B

Дамска перука къса от естествена коса #1B

Цена:
209.00лв
Количество в продажба: 8
Открийте изтънченост и стил с нашата къса перука от естествен косъм в наситен черен цвят, произведена с изключителната реми технология. Тази перука е създадена от внимателно подбран естествен косъм с произход от Перу, който е обработен по начин, осигуряващ, че всички косми са подредени еднопосочно. Това гарантира непревзойдена мекота, блясък и дълготрайност, превръщайки я в израз на високо качество и естествена красота.
 
Перуката е оборудвана с иновативна шапка, която разполага с коланчета за пристягане, даващи възможност за лесна и удобна корекция на размера, за да се гарантира идеалното прилягане към главата. Добавените гребенчета за вмъкване в мрежестата основа на шапката осигуряват допълнителна стабилност и предотвратяват нежеланото изместване на перуката, осигурявайки комфорт и увереност в носенето.
 
Благодарение на универсалния среден размер и регулиращите елементи, тази перука се адаптира безпроблемно към индивидуалните нужди на всеки клиент, като същевременно предлага широка универсалност и приложимост.
 
С нейния изразителен наситен черен цвят и къса дължина, перуката излъчва съвременен шик и елегантност, като подчертава естествената красота на носителя си. Тя е перфектният избор за всеки, който търси да внесе стил и изтънченост в своя образ, без да прави компромис с качеството и комфорта.
 
Тази къса перука от естествен косъм в наситен черен цвят е съчетание от висококачествена изработка и естествена изява, предлагайки не само красив и модерен външен вид, но и дълготрайна издръжливост и лекота на поддръжка. Идеална за дневно носене или специални поводи, тя е гаранция за увереност и комфорт през целия ден.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър