Дамска перука къса от естествена коса #FW233Дамска перука къса от естествена коса #FW233
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Дамска перука къса от естествена коса #FW233 Дамска перука къса от естествена коса #FW233 Дамска перука къса от естествена коса #FW233
Код на продукта: 4000834474300_FW233

Дамска перука къса от естествена коса #FW233

Цена:
209.00лв
Количество в продажба: 6
Очаровайте с неповторим стил и естественост, избирайки нашата перука от висококачествен естествен прав косъм с произход от Перу, оцветена в богат тъмен цвят с изящни махагонови нюанси. Тази перука е създадена с използването на напредналата реми технология чрез машинен метод, който осигурява равномерност и естествен поток на косъма, за да се гарантира непревзойдена мекота и дълготрайност.
 
Основата на перуката, известна още като шапка, е специално проектирана за удобство и стабилност. Регулируемите коланчета позволяват лесно приспособяване към всяка форма на главата, докато допълнителните гребенчета, които могат да бъдат вмъкнати в мрежестата структура, предлагат допълнителна устойчивост, осигурявайки, че перуката остава неподвижна през целия ден.
 
Със средния размер на шапката и интегрираните регулиращи елементи, нашата перука е проектирана да отговаря на широк кръг от нужди, без да се налага изборът на различни размери, което улеснява нейното използване и адаптация.
 
Тъмният цвят с махагонови нюанси придава на перуката дълбочина и топлина, като същевременно подчертава естествената красота и изящество на носителя. Благодарение на изключителното качество на естествения косъм от Перу, перуката не само изглежда страхотно, но също така предлага издръжливост и лекота на поддръжка, което я прави идеална за ежедневно носене или за специални поводи.
 
Независимо дали искате да обновите своя образ или просто да добавите елегантност и стил към вашия външен вид, тази перука от естествен косъм в тъмен махагонов цвят е перфектният избор, който предлага непреходна красота, увереност и комфорт.

 

Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър