Дамска перука къса от естествена коса #P430Дамска перука къса от естествена коса #P430
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Дамска перука къса от естествена коса #P430 Дамска перука къса от естествена коса #P430 Дамска перука къса от естествена коса #P430 Дамска перука къса от естествена коса #P430 Дамска перука къса от естествена коса #P430
Код на продукта: 4000834474300_P430

Дамска перука къса от естествена коса #P430

Цена:
209.00лв
Количество в продажба: 8
Кестенява къса перука от естествена коса, израз на стил и качество, като всяка нишка косъм е внимателно подбрана с произход от Перу. Благодарение на иновативния реми метод, приложен чрез машинна обработка, перуката гарантира, че всички косми са насочени в една и съща посока, осигурявайки естествен вид, непревзойдена мекота и продължителна употреба.
 
Перуката е оборудвана с функционална шапка, която разполага с регулируеми коланчета за пристягане, давайки възможност за персонализирано и сигурно прилягане към главата. Включените допълнителни гребенчета за вмъкване в мрежестата основа осигуряват засилена стабилност и предотвратяват изместването на перуката, което гарантира нейното удобно носене през целия ден.
 
С универсален среден размер и регулируеми елементи, тази къса кестенява перука предлага идеалното решение за различни форми и размери на главата, като същевременно улеснява избора и адаптацията към индивидуалните нужди.
 
Кестенявият цвят на перуката добавя дълбочина и топлина към всяка визия, като късата дължина предлага съвременен и изчистен образ, идеален за динамичния и модерен начин на живот. Естествеността и качеството на косъма от Перу, заедно с внимателно подбраната дължина и цвят, правят тази перука изключително атрактивна и универсално подходяща за всеки, който търси елегантност и естественост в своя стил.
 
Така, тази къса кестенява перука от естествена коса е идеалният избор за всяка дама, която цени естествената красота и качество, предлагайки естествен вид и увереност с лекота на поддръжка и удобство на носене.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър