Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрициДамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици
Код на продукта: 4000340112625

Дамска перука от естествен косъм в кестеняв цвят и вълнисти къдрици

Цена:
499.00лв
Количество в продажба: 69

Дамска перука в натурален кестеняв цвят, прическа едри вълни, произведена чатично с машинен метод, частично ръчен монтаж.

Перуката се предлага в различни дължини, поставя се с шапка и тюл с регулируемост и дишаща материя - швейцарска дантела.

Перуката е произведена по РЕМИ технология, чрез запазване на посоката на накъдряне на косъма. 

Размер на шапката - среден, с възможност на регулация в бяколко степени.

Плътност 150%

Подлежи на боядисване, но не може да се изсветлява. За по-дълъг живот на перуката не е препоръчително да се третира топлинно. 

При добра поддръжка е възможно качествено използване до 2 години. 

--

Основният модел се предлага в дължина 25 см - изправен косъм

Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър