Дамска синтетична перука 30 см в кестеняви тоновеДамска синтетична перука 30 см в кестеняви тонове
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Дамска синтетична перука 30 см в кестеняви тонове Дамска синтетична перука 30 см в кестеняви тонове Дамска синтетична перука 30 см в кестеняви тонове Дамска синтетична перука 30 см в кестеняви тонове
Код на продукта: 32849210852_aub

Дамска синтетична перука 30 см в кестеняви тонове

Цена:
94.00лв
Количество в продажба: 1
Създайте нов образ и добавете елегантност към вашия стил с тази модерна къса дамска перука в кестеняви нюанси. С дължина от 30 см и леко чуплива текстура, тази перука е идеалният избор за дамите, които предпочитат къси прически с бретон.
 
Дизайн и Стил: Перуката предлага леко чуплива прическа, която придава обем и динамика. Интегрираният бретон е стилен и съвременен, като едновременно прикрива линията на перуката и подчертава лицето.
 
Плътност на Косъма: С плътност 130%, тази перука предлага богата и плътна коса, която изглежда естествено и добре поддържано. Тя е достатъчно гъста, за да предложи пълнота на прическата, без да е прекалено тежка.
 
Материал: Перуката е изработена от висококачествени термоустойчиви фибровлакна, което позволява да се оформя с топлинна обработка при необходимост. Материалът е избран за дълготрайност и способността да издържа на повседневно носене.
 
Употреба и Поддръжка: Тази перука е лесна за употреба и поддръжка, идеална за бързи промени във външния вид или като решение при проблеми с косопад. С нея можете да експериментирате с различни стилове, без да залагате на постоянните промени във вашата естествена коса.
 
Идеален избор за: Дамите, които търсят качествена, но достъпна опция за промяна на визията си. Подходяща е както за ежедневно носене, така и за специални събития.
 
Заключение: С тази кестенява, къса и чуплива перука вие получавате стил, удобство и качество, което може да трансформира вашия външен вид и да добави допълнително самочувствие в ежедневието ви.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър