Декоративен синтетичен кок 14Т613Декоративен синтетичен кок 14Т613
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Декоративен синтетичен кок 14Т613 Декоративен синтетичен кок 14Т613 Декоративен синтетичен кок 14Т613
Код на продукта: 32977519256_14Т613

Декоративен синтетичен кок 14Т613

Цена:
49.00лв
Количество в продажба: 1
 
Описание на продукт: Пищен Кок от Синтетична Коса "Руси Нюанси"
 
Дайте нов живот на вашата прическа с този изискан кок от синтетична коса, който превръща всяка прическа в произведение на изкуството. С неговите пищни руси къдрици и светлосветли отблясъци, той предлага идеалното допълнение към вашата визия за важните моменти в живота.
 
Цвят: Изработен в красив рус цвят с фини по-светли акценти, кокът имитира естествената игра на светлината в косата, създавайки богат и многослойни вид, който привлича вниманието.
 
Стил: Къдриците са оформени така, че да придават обем и текстура, като в същото време се поддържат леки и непринудени, създавайки впечатление за естествено падаща коса.
 
Фиксация: Кокът лесно се закрепва на главата със здрава шнола и удобен ластик, които гарантират неговото стабилно задържане, без значение от движенията или танците през нощта.
 
Подходящ за: Този кок е идеален за жени, които търсят да добавят изисканост към своята прическа без усилия, особено при формални събития като сватби, официални вечери или бизнес събития.
 
Материал: Синтетичната коса на кока е избрана заради нейната издръжливост и лесна поддръжка, като едновременно предлага визия, която е трудно да се различи от истинската коса.
 
Грижи: За да се запази красотата и формата на кокът, се препоръчва избягването на високи температури при миене, както и използването на термични уреди като сешоари, маши или преси.
 
Този рус кок от синтетична коса е перфектното допълнение към вашия бижутериен арсенал, предлагайки бърз и лесен начин да сте в центъра на вниманието, където и да отидете.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър