Коса

АКСЕСОАРИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА И ИЗКУСТВЕНА КОСА, СИНТЕТИЧНИ И ЕСТЕСТВЕНИ ПЕРУКИ И ПРОДУКТИ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА С ВИСОКО КАЧЕСТВО

Онлайн магазин Dressmania.bg  предлага различни форми, качество и материал продукти за удължаване на коса. Ще откриете готови опашки, в различни дължин и и цветове, от естествен и синтетичен косъм, перуки, кокове и екстеншъни от висококачествена естествена и синтетична коса. Уреди за удължаване на коса в домашни условия, както и консумативи за тях.

ПЕРУКИ
Висококачествените перуки са най-подходящият начин за бърза прическа, без необходимост от дълъг престой във фризьорския салон или голямо количество стилизиращи продукти.
Стига да имате дързостта да го направите, можете лесно да се превърнете от брюнетка в блондинка или обратното, както и да имате класическа прическа на черта или буйни червени къдрици. 
Перуката е лесен начин да постигнете перфектен прическа за минути. 
 
Една перука може да върне самочувствието на онези от вас, „ощетени“ от природата, но не и от желанието да бъдете красиви и уверени.
В онлайн магазин dressmania можете да откриете перуки от естествен и синтетичен косъм, различни дължини, цветове и прически. 
 
Още полезна информация за популярните методи за удължаване можете да намерите в нашия БЛОГ 
 
ЕСТЕСТВЕНА КОСА
Естествената коса е нежна и мека, синтетичната наподобяваща естествена, добре поддържана човешка коса. Светлите перуки, особено когато са изработени от 
човешки косъм, са боядисани, което отнема от мекостта на косъма. 
- шапките на перуките, които предлагаме, са с регулиране на обиколката на главата, в няколко степени
- перфектно оформена прическа, която от естествена коса може да запази добрия си външен вид до 2 години, а от изкуствена до 1 година, при добра поддръжка
- не компресира главата, можете да извършвате ежедневни дейности в нея
- има хоризонтални ластици
- перфектно се адаптира към размера на главата
- имитира популярна прическа
 
Любопитни факти за перуките в ИСТОРИЯТА НА ПЕРУКИТЕ 
 
Категория КОСА - в онлайн магазин DRESSMANIA.BG ще откриете разнообразие от продукти за удължаване и сгъстяване на коса, ПЕРУКИ от естествен и искуствен косъм и аксесоари за бързи прически. 
 
Дамски перуки естествен косъм - перуките предлагани в онлайн магазин Dressmania.bg, от естествена коса, са проиведени по машинен метод, по произход азиатска или южноамериканска коса, монтирани върху универсална мрежеста шапка. Тези фактори пряват перуките финансово изгодни, като добро бюджетн решение за нуждаещите се. 
 
Дамски перуки синтетичен косъм - перуките от синтетичен косъм са изгодно решение за спешен случай на алопеция - косопад, както и бюдежтно решение за клиенти с финансови ограничения. Съвремените производители н аперуки от изкуствена коса, са успели да създадат материал - термоустойчиви фибри, които пресъздават изключително успешно естествения вид на косата. Перуките имат естествен матов блясък на косъма, мека текстура и естествен вид на прическата.
 
Естествена коса на стикери - коса за удължаване, под формата на кичури, монтирани върху самозалепващи стикери. Един от начините за удължаване на коса, без дълготрайно залепване. Стикерите се лепят един за друг, върху кичур от вашата коса. Издържат до 1 месец, след което лепящата част може да се подмени и кичурите да се монтират отново. Удължаването със стикери е с краткотраен ефект. 
 
Коса на кок - най - атрактивния и желан метод за удължаване и оформяне на стилна прическа за ежедневието или официален повод. В онлайн магазин Dressmania.bg, ще откриете коса, от синтетичен косъм, оформена в кок, за директно поставяне чрез ластик, шнола и метални гребенчета. Готовите прически включват и кок с плитки, класическа прическа и дълга лента за омотаване в обемен кок. 
 
Коса на опашка 
Микро ринг удължители естествена коса 
Плитки 
Топери - Тупета 
Удължаване с естествена коса 
Удължаване с изкуствена коса 
Инструменти и консумативи 
Цветни кичури синтетични 
Тюрбани 
Продукти от коса за мъже 
Карнавални перуки