Коса кок # 613 с ластикКоса кок # 613 с ластик
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Коса кок # 613 с ластик Коса кок # 613 с ластик Коса кок # 613 с ластик Коса кок # 613 с ластик Коса кок # 613 с ластик
Код на продукта: 32958454042_613

Коса кок # 613 с ластик

Цена:
29.00лв
Количество в продажба: 10
Трансформирайте вашия външен вид за моменти с този стилно оформен екстеншън кок в нюанса пепеляво рус. Идеален за тези, които търсят бърз и ефективен начин да добавят изтънченост и стил към своята ежедневна прическа.
 
Цвят и Стил: Екстеншънът е в модерния и елегантен цвят пепеляво рус, който лесно се съчетава с разнообразни тонове на косата. Оформен в готов кок, той предлага небрежен, но изискан вид, идеален за ежедневна употреба или специални случаи.
 
Оформление: Кокът е стилизиран в небрежен стил, който придава естественост и спонтанност на прическата. Този вид е перфектен за създаване на чувство за непринуден шик, без да жертвате елегантността.
 
Лесно Поставяне: С помощта на удобен ластик, кокът може да бъде бързо и лесно закрепен за вашата собствена коса. Това прави прическата изключително практична за бързо преобразяване, без нуждата от сложни фризьорски умения.
 
Материал: Изработен от висококачествени синтетични материали, екстеншънът е дизайниран да издържи на ежедневна употреба, като същевременно предлага естествен и привлекателен вид.
 
Идеален за: Този екстеншън кок е перфектен за дами, които искат да добавят стил и обем към своята прическа без допълнителни усилия. Той е идеален за забързаното ежедневие, специални събития или когато просто искате да промените външния си вид за кратко време.
 
Заключение: Пепеляво русият екстеншън кок представлява удобно, стилно и бързо решение за промяна на вашия образ. Той ви позволява да експериментирате с различни стилове прически, като същевременно поддържате естествен и елегантен вид.

===

Кок на ластик от изкуствена коса" е изключително уникален продукт, който предлага пълна гъвкавост и гениалност в един стилен и модерен пакет. Изработен от висококачествена изкуствена коса, този кок е създаден с точност и прецизност, което дава максимална естетика и комфорт на потребителя. Уникалната форма на ластик, осигурява лесна и прецизна апликация, докато материалът осигурява дълготраен ефект и натурална визуалност. Кока на ластик от изкуствена коса е идеален за всеки, който желае да добави нещо ново и оригинално към своя грим и моден стил.

РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ ПЕРУКИ ✿ ПЛИТКИ ✿ ОПАШКИ ✿ ЛЕНТИ ОТ СИНТЕТИЧЕН КОСЪМ

Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър