Коса кок # 6AH27 с ластикКоса кок # 6AH27 с ластик
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Коса кок # 6AH27 с ластик Коса кок # 6AH27 с ластик Коса кок # 6AH27 с ластик Коса кок # 6AH27 с ластик
Код на продукта: 4000785559113_6AH27

Коса кок # 6AH27 с ластик

Цена:
29.00лв
Количество в продажба: 5
Осигурете пищност и стил на вашата прическа с този изискан екстеншън от изкуствена коса. С нюанса тъмнорус, обогатен с лек кестеняв отенък, той е перфектният избор за дамите, които търсят да добавят обем и разнообразие към своята прическа.
 
Цвят и Стил: Екстеншънът е изработен в тъмнорус цвят с фино преплетен кестеняв отенък, който придава дълбочина и изтънченост на косата. Този съвременен и естествен цветови спектър го прави идеален за съчетаване с различни цветове на коса.
 
Версатилност: Този продукт е предлаган в различни цветове, като всеки един от тях е проектиран да изглежда естествено, без изкуствен или прекомерен обем. Подходящ за ежедневна употреба или за специални събития.
 
Употреба: Екстеншънът може лесно да се използва като ластик около опашка или като стилен акцент на кок прическа. Той е идеален за създаване на впечатляващи прически с минимални усилия.
 
Размер и Фиксация: Способността му да се намотава до 2 пъти и да се разтяга до 15 см гарантира гъвкавост и удобство при употреба. Дължината на косъма от 10 см предлага достатъчно обем за естествен и привлекателен вид.
 
Материал: Въпреки синтетичния си произход, екстеншънът е изработен от висококачествени материали, които осигуряват естествен вид и усещане. Той е издръжлив и лесен за поддръжка.
 
Този тъмнорус екстеншън с кестеняв отенък е чудесен начин да добавите стил и обем към вашата прическа, без нуждата от постоянни промени във вашата естествена коса. Идеален за дамите, които ценят гъвкавостта и искат да експериментират с различни прически.
 
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър