Коса на кок

НЕБРЕЖЕН КОК, ОФИЦИАЛЕН КОК, КОК НА ЛАСТИК, КОК СЪС ШНОЛА

Онлай магазин Dressmania.bg предлага най-голямото разнообразие от екстеншъни оформени в кок, за оформяне на бърза небрежна прическа или официална вечерна прическа. Нашите екстеншъни кокове са от висококачествен синтетичен косъм, от устойчиви фибро влакна, издържащи на температура до 100 градуса, препоръчително е да не се сушат с уреди, а по естествен начин. Коковете се прикрепват чрез ластици, гребенчета или шноли. 

Във всичките си варианти се предлагат в над 50 цвята, изключително лесни за поставяне, с голям обем за прическа по индивидуален вкус. Екстеншъните за коса са все по-популярен начин за оформяне на прически. 

Естествена или изкуствена коса, оформена в кок, в разнообразни прически, в изобилие от цветове и тените нюанси, е перфектното решение за стилна, небрежна, бърза и качествена прическа. Предложенията в нашия онлайн магазин, за коса на кок, съдържат прически като небрежен вариант на синтетича коса, прикрепена към ластик. Това дава възможност за минути да се създаде идеална прическа, подхождаща на всякакъв стил облекло - официален, спортно-елегантен, ежедневен. Прическата ще бъде вашият аксесоар. 

Разгледайте още атрактивни предложения за перуки, опашки и удължители

      

КОК ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА

Коса под форма на кок се предлага и в по-класически прически, стилно загърнати в плитки, с усещане за зрялост, предложението можете да намерите в различни цветове и нюански.

Кокове с по-голям обем, под формата на готова, обемна прическа, можете да разгледате отново в тази категория. 

Често коковете, които ще разгледате в нашия каталог, се използват за придаване на обем към официалн априческа, булчинска прическа, прическа на кума, както и по-специални поводи. Небрежността на някои модели кокове, позоляват лесното им смесване с естествената коса, което прави разликата в цвета едва забележима, а дори ефектна. 

Част от коковете се предлагат в еднородни цветове, а други са двуцветни с ефект кичури. Двуцветните кокове прилягат на по-сетли коси, както и такива боядисани на кичури. 

Монтирането на коковете е в няколко варианта  - ластик, гребенчета и мрежа с връв. Трите опции са удобни и бързи за поставяне на кока и неговото премахване. 

Поддръжката изисква нежно почистване или измиване с шампоан или балсан, без разрошване и сресване. Сушене на естествено проветриво място. Сешоар не се препоръчва, ще предизвика заплитане на косата и обезформяне на кока. Може да е съхранява на поставка или в плик. Изкуствената коса, подобно на естествената се заплита, леко разплитане ще я приведе във добър вид, но сресване ще развали вече оформената прическа. Не подлежи на боядисване.

При добра поддръжка и ежедневно носене, предлаганите кокове ще издържат до 1 година. 

Не използвайте стилизиращи продукти, сапун за миене, както и изсушаващи шампоани. Въпреки изкуствения си произход синтетичната коса се отличава с мек матов блясък и разнообразие от цветове, стои естествено и се слива с естествената коса. 

КОК ОТ СИНТЕТИЧНА КОСА ОФОРМЕН В ГОТОВА НЕБРЕЖНА ПРИЧЕСКА

предлаганите от Dressmania.bg кок на ластик и шнола са изключително обемни (75гр).

В категорията Коса на кок ще откриете голямо разнообразие от различни по форма кокове с разнообразни средства за тяхното поставяне. 

КОК ЗА ОФИЦИАЛНА ПРИЧЕСКА

Коковете за официална прическа, са екстеншъни за коса от синтетичен косъм, които са подходящи за официални поводи. Кокът за официална прическа е снабден с метални гребенчета, които спомагат по-лесното му закрепване. Къдриците на кока са добре оформени букли, подходящи за стилизиране на официална прическа, за вечерен повод, сватба и други важни събития. С Кок за официална прическа лесно ще оформите визията на вашата коса, без да посещавате фризьор.

Кокът стои изключително естествено и въпреки синтетичния произход на косата, придава естествен вид на прическата. Цветовете, в които се предлагат готовите кокове са разнообразни и лесно разпознаваеми, максимално доближаващи се до естествените и популярни цветове на коси.

В случай, че не можете да поставите кока на косата си, кактои да го закрепите добре, можете да потърсите съдействие от професионален фризьор.

КОК С ПЛИТКИ

За привържениците на по-класическите прически, в онлайн магазин Dressmania.bg, предлагаме екстеншъни кок с плитки. Добре оформена прическа за консервативна виззия. Коковете с плитки са по-малки по размер, в сравнение с коковете с небрежен вид и тези за официална прическа. Чрез кок с плитки можете да завършите вашата прическа, придавайки й класически вид. Прикрепват се с метални гребенчета върху вече оформен кок от вашата собствена коса. Кок с плитки представлява оформена в обла форма синтетична коса, с допълнителни плитки обвиващи краищата. Вътрешната му част е мрежеста, смека и удобна за поставяне чашка. Поради фиксираната прическа, кокът не е препоръчително да се мокри и подлага на допълнителна стилизация. Кокът с плитки е оформен и не подлежи на разплитане и повторно оформяне. 

КОК С ЛАСТИК

Кок в небрежна прическа, с ластик, за по-удобно прикрепване, е най-предпочитаният екстеншън от категория коса кок. Предлага се в различни цветове и има изключително естествен вид, въпреки синтетичния произход на косата. Кокът на ластик е изработен от синтетичен косъм, в обем 75 гр, прилежно пришит към ластична лента. За да поставите кокът на ластик, на вашата коса, е необходимо да оформите опашка или кок, върху, който да намотаете кокът на ластик. Можете да усучите ластика до 2 пъти, в зависимост от обема на основата. 

Дори вашата коса да не е гъста, ластикът от изкуствен косъм, прикрепващ се чрез ластик, ще оформи перфектна прическа за минути. С аксесоарът ще имате завършена визия, без да се налага да посещавате фризьор. Косата в ластичния кок е оформена в небрежен вид, лесно се смесва с естествената коса, без да създава усещане за разлика, между двата вида коса. 

Небрежният кок с ластик се поддържа изключително лесно. Можете да миете кокът с хладка вода, малко шампоан и балсам, след което да разрешете с едър гребен и оставите да изсъхне без да използвате сешоар. Ако не използвате стилизиращи продукти, кокът на лсатик ще ви помага да оформяте вашата небрежна, ежедневна прическа в продължение на 2-3 месеца, при ежедневно носене. Кокът трябва да се подмени, защото ластъкът му ще се разтегне, което ще го направи широк и труден за поставяне. 

Коковете за коса в онлайн магазин Dressmania.bg са изработени от висококачествена синтетична коса, с мек блясък, доближаващ се до този на естествената коса. Приятни на допир, с добра гъвкавост, лесно се смесват с естествената коса. Коковете са най-предпочитания екстеншън за коса, поради леснотата на поставяне, издържливостта, естествения си вид и удобство за носене. Бързото и лесно оформяне на прическа, ги прави предпочитан аксесоар, заместител на перуки, треси и тупета, с изключително приемлива цена и издържливост.