Коса на кок

НЕБРЕЖЕН КОК, ОФИЦИАЛЕН КОК, КОК НА ЛАСТИК, КОК СЪС ШНОЛА

Онлай магазин Dressmania.bg предлага най-голямото разнообразие от екстеншъни оформени в кок, за оформяне на бърза небрежна прическа или официална вечерна прическа. Нашите екстеншъни кокове са от висококачествен синтетичен косъм, от устойчиви фибро влакна, издържащи на температура до 100 градуса, препоръчително е да не се сушат с уреди, а по естествен начин. Коковете се прикрепват чрез ластици, гребенчета или шноли. 

Във всичките си варианти се предлагат в над 50 цвята, изключително лесни за поставяне, с голям обем за прическа по индивидуален вкус. Екстеншъните за коса са все по-популярен начин за оформяне на прически. 

Естествена или изкуствена коса, оформена в кок, в разнообразни прически, в изобилие от цветове и тените нюанси, е перфектното решение за стилна, небрежна, бърза и качествена прическа. Предложенията в нашия онлайн магазин, за коса на кок, съдържат прически като небрежен вариант на синтетича коса, прикрепена към ластик. Това дава възможност за минути да се създаде идеална прическа, подхождаща на всякакъв стил облекло - официален, спортно-елегантен, ежедневен. Прическата ще бъде вашият аксесоар. 

Разгледайте още атрактивни предложения за перуки, опашки и удължители

      

КОК ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА

Коса под форма на кок се предлага и в по-класически прически, стилно загърнати в плитки, с усещане за зрялост, предложението можете да намерите в различни цветове и нюански.

Кокове с по-голям обем, под формата на готова, обемна прическа, можете да разгледате отново в тази категория. 

Често коковете, които ще разгледате в нашия каталог, се използват за придаване на обем към официалн априческа, булчинска прическа, прическа на кума, както и по-специални поводи. Небрежността на някои модели кокове, позоляват лесното им смесване с естествената коса, което прави разликата в цвета едва забележима, а дори ефектна. 

Част от коковете се предлагат в еднородни цветове, а други са двуцветни с ефект кичури. Двуцветните кокове прилягат на по-сетли коси, както и такива боядисани на кичури. 

Монтирането на коковете е в няколко варианта  - ластик, гребенчета и мрежа с връв. Трите опции са удобни и бързи за поставяне на кока и неговото премахване. 

Поддръжката изисква нежно почистване или измиване с шампоан или балсан, без разрошване и сресване. Сушене на естествено проветриво място. Сешоар не се препоръчва, ще предизвика заплитане на косата и обезформяне на кока. Може да е съхранява на поставка или в плик. Изкуствената коса, подобно на естествената се заплита, леко разплитане ще я приведе във добър вид, но сресване ще развали вече оформената прическа. Не подлежи на боядисване.

При добра поддръжка и ежедневно носене, предлаганите кокове ще издържат до 1 година. 

Не използвайте стилизиращи продукти, сапун за миене, както и изсушаващи шампоани. Въпреки изкуствения си произход синтетичната коса се отличава с мек матов блясък и разнообразие от цветове, стои естествено и се слива с естествената коса. 

КОК ОТ СИНТЕТИЧНА КОСА ОФОРМЕН В ГОТОВА НЕБРЕЖНА ПРИЧЕСКА

предлаганите от Dressmania.bg кок на ластик и шнола са изключително обемни (75гр).