Къса къдрава перука от естествен косъм  #27Къса къдрава перука от естествен косъм #27
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Къса къдрава перука от естествен косъм  #27 Къса къдрава перука от естествен косъм  #27 Къса къдрава перука от естествен косъм  #27
Код на продукта: 33024819415_27

Къса къдрава перука от естествен косъм #27

Цена:
259.00лв
Количество в продажба: 2

Перуки от естествен косъм ще откриете в голямо разнообразие в нашия онлайн магазин. 

Дамска перука от естествена коса, в класическа форма, ситни до средно едри къдрици.

Поставя се с шапка, прикачена към перуката, с опции за пристягане в три степени. Шапката за тази перука от естествен косъм е изработена от мрежа с широки отвори от естествен материал. Притежава лека еластичност и не дразни кожата на главата. Може да се носи с шапка за перука. 

Перуката е изработена от РЕМИ коса (remi hair) висококачествен естествен косъм, запазен в идентична посока на всички къдрици. РЕМИ е висококачествена техника на производство на перуки и удължители за коса. 

Произход на косата - Перу, 100% човешка коса. Перуката е произведена чрез машинен метод. 

----

Косата е къдрена и боядисана, което създава твърдост и дебелина на косъма. Поради двойното третиране перуката притежава матов блясък. Не е препоръчително да се разресва и разрошва прекалено при миене. 

В случай, че желаете да срешете перуката, правете го единствено в мокро състояние, след нанасяне на балсам за коса. Не сушете със сешоар, а само чрез естествено проветряване. 

Косата на тази перука може да се третира термично, но това допълнителнои ще скъси живота на вашата перука.

При качествена поддръжка, миене и нанасяне на балсам, без добавяне на допълнителни препарати, със стилизиращ ефект, перуката ще запази първоначалния си вид до 1 година. 

Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър