Код на продукта: 33007802158_4

Къса къдрава перука от естествен косъм #4

Цена:
259.00лв
Количество в продажба: 2

Къса дамска перука от естествена коса, в класическа обла къдрава прическа. Перуката е третирана - къдрена и боядисвана, което създава известна твърдост на косъма.

Поставя се с шапка, прикачена към перуката, с опции за пристягане. Цветът е тъмнокестеняв с изключително естествен матов блясък. 

Перуката е изработена от РЕМИ коса (remi hair) висококачествен естествен косъм, запазен в идентична посока на всички естествени вълни на косата. Реми е висококачествена техника на производство на перуки и удължители за коса. 

Произход на косата - Бразилия, 100% човешка коса. Перуката е произведена чрез машинен метод. 

Шапката на тази перука е произведена от естествен материал, предтсвлява мрежа, посволяваща на кожата на главата да диша. МОже да се носи в допълнение с шапка за перуки.

Не е препоръчително перуката да се разресва. В случай, че желаете да го направите, косата трябва да е мокра и с нанесен върху нея балсам за коса, в противен случай перуката няма да върне къдравостта си.

При добра поддръжка, без допълнител;но термо третиране и стилизиращи продукти, перуката ще запази първоначалния си вид до 1 година.

Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър