• Къса къдрава перука от естествен косъм TT1B30
  • Къса къдрава перука от естествен косъм TT1B30
  • Къса къдрава перука от естествен косъм TT1B30
  • Къса къдрава перука от естествен косъм TT1B30
Код на продукта: 33007802158_TT1B30

Къса къдрава перука от естествен косъм TT1B30

Цена:
259.00лв
Количество в продажба: 9

Дамска перука от естествена коса, в класическа форма, средно едри къдрици. Прическата на перуката е класическа и популярна в България, къдрици от средни към едри, без разделение с път, което прикрива основата на шапката и прави перуката с изключително естествен изглед.

Поставя се с шапка, прикачена към перуката, с опции за пристягане. 

Перуката е изработена от РЕМИ коса (remi hair) висококачествен естествен косъм, запазен в идентична посока на всички къдрици. Реми е висококачествена техника на производство на перуки и удължители за коса. 

Произход: Китай
Материал Клас: Перука без произведена по НЕРЕМИ технология. Технологията РЕМИ сглобява машинно космите в посока на техния растеж или естествено накъдряне. 
Текстура: Къдрава Човешки тип коса: Бразилска коса 
Размер на шапката: Среден размер, с допълнителни опции по пристягане на шапката на перуката с коланчета до 3 степени. Шапката е с лека еластичност.
Материал на косата: 100% човешка коса 
Перука: Машинно сглобена
 
Перуката е произведена от естествен човешки косъм, машинно накъдрена, с омбре ефект на цветовете с преливане от по-тъмно в основата на косъма, до по-светло в краищата. Перуката от естествена коса е перфектното решение да решите медицински или естетически проблем. 
 
Перуките или екстеншъните могат да надграждат всяка прическа за всяко събитие, фестивал или повод. Перуките се създават от два основни материала: човешка коса и синтетична коса. Човешките и синтетичните перуки имат своите предимства. Перуката или удължаването се превръщат в нормално, което насърчава увереността и цялостната елегантност. 
 
Перуките са се превърнали в основна част от света на красотата. Перуките са чудесни за носене, защото можете да изпробвате много различни прически или нюанс на косата, без изобщо да променяте оригиналната си коса. С перуките косата ви може да бъде добре оформена завинаги. Ако искате те да останат с отлично качество за дълго време, трябва да се погрижите правилно за тях. Има много причини жените да харесват перуките много. Ето много предимства от носенето на човешка коса и синтетични.
Скрийте тънката коса:
И жените, и мъжете могат да се сблъскат с проблеми с косопада по много причини, включително наследственост, заболяване, хормонални промени и лекарства. Много хора отразяват косата като значителна част от цялостния им вид, а перуките могат да скрият тънката коса и да ви дадат увереност.
Удобство:
 
Най -хубавото на оригиналната коса е, че тя се нуждае от жизненоважно количество поддръжка, за да изглежда правилно, особено за дългата прическа. Въпреки това, перуките са отличен метод за спестяване на пари и време за подготовка, тъй като може да ги поставите на минути и на път, вместо на часове.
 
Осигурете естествен вид:
 
Има обстоятелства, фестивали или събития, когато трябва да изглеждате добре. Ако желаете оригинален външен вид, тогава трябва да изберете перука от човешка коса. Въпреки че, когато избирате желания от вас цвят на перуката, е препоръчително да изберете най -добрия нюанс, който пасва на оригиналната ви коса.
 
Защитете ви от уреди за топлинно оформяне:
 
Перуката спасява косата ви от уреди за топлинно оформяне. Перуката ви ще абсорбира топлината и защитава естествената ви коса. Музиканти, актьори и артисти от всякакъв тип често носят перуки, за да променят външния си вид, за да изпълняват своите роли, а също така избягва опциите за топлинен стайлинг.
 
Неограничени стилове:
 
Обикновено извършването на важни промени или прически на косата води до скъпи пътувания до салона за красота на всеки седем дни, но с огромна гама от перуки можете да разклащате сянката на косата или да я оформяте силно по всяко време. Ако искате да скриете широкото си чело, можете да използвате дантелените предни перуки. Можете да изберете различни видове перуки според вашата годност.

РАЗГЛЕДАЙТЕ всички наши предложение за ПЕРУКИ и АКСЕСОАРИ ЗА КОСА

Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър