Код на продукта: 33007802158_ТТ2-27

Къса къдрава перука от естествен косъм ТТ2-27

Цена:
259.00лв
Количество в продажба: 10

Дамска перука от естествена коса, в класическа форма, средно едри къдрици. Омбре стил два цвята. Преливане от корените към краищата от тъмни към светли тонове.

Перуката е изключително атрактивна като модел, форма на прическата и лесна за поставяне и пристягане чрез допълнителни коланчета, част от мрежестата шапка. МОделът е един от най-купуваните поради оригиналността на прическата, популярна сред жените в България и лесната поддръжка. Перуките от естествена коса се поддържат като истинката женаска коса, не е разрестват и не е препоръчително да се третират топлинно. 

При добра поддръжка и правилна употреба прическата ще се запази дълго, а животът на вашата перука от естествен  косъм може да се удължи до 2 години. 

Поставя се с шапка, прикачена към перуката, с опции за пристягане. 

Перуката е изработена от РЕМИ коса (remi hair) висококачествен естествен косъм, запазен в идентична посока на всички къдрици. Реми е висококачествена техника на производство на перуки и удължители за коса. 

Произход на косата - Бразилия, 100% човешка коса. Перуката е произведена чрез машинен метод. 

--

Перуки от естествена коса, които предлагаме са с изключително атрактивни цени поради следните причини:

Произходът на косата е азиатски или латиноамерикански. Перуките са произведени по машинен, а не ръчен метод. Често се използва НЕРЕМИ технология за сглобяване на косата, което означава, че не всички кичури спазват посоката на накъдряне и растеж. Често се използват шапки от памучен, а не копринен материал. Всички тези компоненти оформят атрактивната цена на нашите продукти - а те са не само перуки от 100% естествена и изкуствена коса, но и разнообразни аксесоари за коса от естествен и изкуствен косъм. 

Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър