Перуки § Екстеншъни

ПЕРУКИ и АКСЕСОАРИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА И ИЗКУСТВЕНА КОСА, СИНТЕТИЧНИ И ЕСТЕСТВЕНИ ПЕРУКИ И ПРОДУКТИ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА С ВИСОКО КАЧЕСТВО

Онлайн магазин Dressmania.bg  предлага различни форми, качество и материал продукти за удължаване на коса. Ще откриете готови опашки, в различни дължин и и цветове, от естествен и синтетичен косъм, перуки, кокове и екстеншъни от висококачествена естествена и синтетична коса. Уреди за удължаване на коса в домашни условия, както и консумативи за тях.

ПЕРУКИ 
Висококачествените перуки са най-подходящият начин за бърза прическа, без необходимост от дълъг престой във фризьорския салон или голямо количество стилизиращи продукти.
Стига да имате дързостта да го направите, можете лесно да се превърнете от брюнетка в блондинка или обратното, както и да имате класическа прическа на черта или буйни червени къдрици. 
Перуката е лесен начин да постигнете перфектен прическа за минути. 
 
Една перука може да върне самочувствието на онези от вас, „ощетени“ от природата, но не и от желанието да бъдете красиви и уверени.
В онлайн магазин dressmania можете да откриете перуки от естествен и синтетичен косъм, различни дължини, цветове и прически. 
 
Още полезна информация за популярните методи за удължаване можете да намерите в нашия БЛОГ 
 
ПЕРУКИ ЕСТЕСТВЕНА КОСА
Естествената коса е нежна и мека, синтетичната наподобяваща естествена, добре поддържана човешка коса. Светлите перуки, особено когато са изработени от 
човешки косъм, са боядисани, което отнема от мекостта на косъма. 
- шапките на перуките, които предлагаме, са с регулиране на обиколката на главата, в няколко степени
- перфектно оформена прическа, която от естествена коса може да запази добрия си външен вид до 2 години, а от изкуствена до 1 година, при добра поддръжка
- не компресира главата, можете да извършвате ежедневни дейности в нея
- има хоризонтални ластици
- перфектно се адаптира към размера на главата
- имитира популярна прическа
 
Любопитни факти за перуките в ИСТОРИЯТА НА ПЕРУКИТЕ 
 
Категория КОСА - в онлайн магазин DRESSMANIA.BG ще откриете разнообразие от продукти за удължаване и сгъстяване на коса, ПЕРУКИ от естествен и искуствен косъм и аксесоари за бързи прически. 
 
Дамски перуки естествен косъм - перуките предлагани в онлайн магазин Dressmania.bg, от естествена коса, са проиведени по машинен метод, по произход азиатска или южноамериканска коса, монтирани върху универсална мрежеста шапка. Тези фактори пряват перуките финансово изгодни, като добро бюджетн решение за нуждаещите се. 
 
Дамски перуки синтетичен косъм - перуките от синтетичен косъм са изгодно решение за спешен случай на алопеция - косопад, както и бюдежтно решение за клиенти с финансови ограничения. Съвремените производители н аперуки от изкуствена коса, са успели да създадат материал - термоустойчиви фибри, които пресъздават изключително успешно естествения вид на косата. Перуките имат естествен матов блясък на косъма, мека текстура и естествен вид на прическата.
 
Естествена коса на стикери - коса за удължаване, под формата на кичури, монтирани върху самозалепващи стикери. Един от начините за удължаване на коса, без дълготрайно залепване. Стикерите се лепят един за друг, върху кичур от вашата коса. Издържат до 1 месец, след което лепящата част може да се подмени и кичурите да се монтират отново. Удължаването със стикери е с краткотраен ефект. 
 
Коса на кок - най - атрактивния и желан метод за удължаване и оформяне на стилна прическа за ежедневието или официален повод. В онлайн магазин Dressmania.bg, ще откриете коса, от синтетичен косъм, оформена в кок, за директно поставяне чрез ластик, шнола и метални гребенчета. Готовите прически включват и кок с плитки, класическа прическа и дълга лента за омотаване в обемен кок. 
 
Коса на опашка 
Микро ринг удължители естествена коса 
Плитки 
Топери - Тупета 
Удължаване с естествена коса 
Удължаване с изкуствена коса 
Инструменти и консумативи 
Цветни кичури синтетични 
Тюрбани 
Продукти от коса за мъже 
Карнавални перуки 
 
Какъв вид перука изглежда най-естествено?
 
За най-естествено изглеждаща перука, изберете перука, изработена от човешка коса. Както може би се досещате, човешката коса осигурява най-естествения вид, тъй като е истинска, пада и се люлее по същия начин, по който естествената коса. Погрешни са представите, че перука от естествена коса ще ви придаде неестествен вид. Перуките от естествена коса са с грамаж равен на човешката коса, в изработената прическа, понакога достигат 150-180%, което означава, че са 50-80% по-обемни от естествената коса в прическата, в която се предлагат. Естествените перуки имат за цел да ви придадат максимално естествен вид, поради тази причина имат нормален обем, максимално доближаващ се до естествения. 

--

Загуба на коса или изтъняване на косата, проблемът води към изпробване на перука.
 
Перуките могат да прикрият загубата на коса и - в зависимост от избрания от вас стил, дължина и цвят - да ви помогнат да изглеждате повече както преди проблемът или да ви осигурят изцяло нов вид. Те също така могат да предпазят скалпа ви от слънцето и от студения въздух.
 
Много жени откриват, че носенето на перука им дава усещане за нормалност и последователност по време на лечението или след дългосрочен проблем с оредяването на косата. Една перука също може да осигури известна поверителност, тъй като може да попречи на хората да задават въпроси относно вашия външен вид и проблем. Някои обичат да експериментират и да се забавляват с различни стилове и цветове на перуки или да редуват носенето на перука и други покривала за глава, като шапки, тюрбани или шалове.
 
Не сте сигурни дали перуката е подходяща за вас или откъде да започнете да я търсите? На тази страница можете да научите повече за перуките или да зададете въпрос към нашите консултанти, как да изберете подходяща за вас, как да се грижите за перука и др.
 
Как да се подготвим за перука
Ако смятате да закупите перука, е полезно да предприемете някои стъпки за подготовка:
 
Намерете или направете няколко снимки на предпочитаната от вас прическа. Това ще улесни намирането на перука, която е най-близка до вашия цвят, дължина и стил, ако решите, че това е, което искате.
Подстрижете косата си късо. По-малко травматично е да губите къса коса, отколкото дълга, и е по-лесно да поставите перука върху по-малко коса. Освен това, ако свикнете с къса коса, няма да ви се налага да чакате толкова дълго, докато косата ви расте отново, за да се почувствате като себе си.
Помислете за избора на перука, преди да започнете носенето, което може да причини дискомфорт. Ще имате повече енергия и можете да свикнете да носите перуката в пробни сесии, редувайки се със собствената си коса.
 
РАЗЛИКИ МЕЖДУ ЕСТЕСТВЕНА И ИЗКУСТВЕНА КОСА и избор на перука от естествен или синтетичен косъм
 
Ако изгорите парче от косата, ще можете да разберете каква е тя. Човешката коса ще се превърне в пепел след изгаряне и ще има миризма на горящо перо или барбекю. Но ако продуктът се смеси с някакво синтетично влакно,
той ще се стопи в твърдо вещество и ще има силна химическа миризма.
Кое е най-голямото ви притеснение, когато купувате продукт от човешка коса като перука, топпер или екстеншъни? Доколкото знаем, най-голямото притеснение на нашите клиенти, преди да купят, е „това истински продукт от човешка коса ли е?“ и "как ще мога да разбера дали са го смесили с някакво синтетично влакно?".
 
Продуктите за човешка коса са скъпи, така че е необходимо да получите някои съвети, за да сте сигурни, че вашият продукт от човешка коса не е смесен с други влакна или синтетични влакна.
 
Ето няколко лесни съвета:
1. Човешката коса може да се нагрява при по-висока температура от смесените влакна или синтетичните влакна. Изгладете с ютия парче коса, за да тествате. Максималната температура, която може да издържи синтетичното влакно, е приблизително 120 градуса по Целзий. Но човешката коса може да издържи почти 230 градуса по Целзий. За разлика от синтетичните влакна, човешката коса не трябва да има химическа миризма при нагряване.
 
2. Човешката коса и синтетичните влакна горят по различен начин. Ако изгорите парче от продукта за коса, ще можете да разберете какво е то. Човешката коса ще се превърне в пепел след изгаряне и ще има миризма на горящо перо или барбекю. Но ако продуктът се смеси с някакво синтетично влакно, той ще се стопи в твърдо вещество и ще има силна химическа миризма.
 
И накрая, винаги търсете професионален фризьор, който да промени цвета на вашия продукт за коса. Също така имайте предвид, че има разлики между боядисването на нашата коса и боядисването на продукти за човешка коса, така че професионален стилист с опит в боядисването на продукти за човешка коса е най-добрият.
 
Перуките и продуктите за коса, които предлагаме в Dressmania.bg са висококачествени продукти от естествена и изкуствена коса. За да запазите максимално дълго качеството на перуките или екстеншъните, спазвайте инструкциите за поддръжка на различните видове материали. 
 
ПЕРУКИ
Има два вида перуки: човешка коса и синтетична коса. Естествената коса се доставя главно от Индия или Азия и струва значително повече от изкуствената версия. Но ако търсите нещо по-достъпно, изберете синтетична перука, която е устойчива на топлина. ТПеруката от естествена коса е много по-уязвима на слънце, вятър, домашни влияния. 
 
Всички перуки се износват, погрешно е схващането, че перуките от естествена коса са вечни, като нашата собствена. Всяка перука има живот, точно както всеки чифт обувки или дреха. В зависимост от това как поддържате вашата перука, можете да удължите живота й повече от 1 година.