Перуки § Екстеншъни

ПЕРУКИ и АКСЕСОАРИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА И ИЗКУСТВЕНА КОСА, СИНТЕТИЧНИ И ЕСТЕСТВЕНИ ПЕРУКИ И ПРОДУКТИ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА С ВИСОКО КАЧЕСТВО

Онлайн магазин Dressmania.bg  предлага различни форми, качество и материал продукти за удължаване на коса. Ще откриете готови опашки, в различни дължин и и цветове, от естествен и синтетичен косъм, перуки, кокове и екстеншъни от висококачествена естествена и синтетична коса. Уреди за удължаване на коса в домашни условия, както и консумативи за тях.

Когато търсите да закупите перука, важно е да имате предвид няколко ключови фактора като дължината, текстурата, цвета и конструкцията на шапката на перуката.
Важно е да разберете, че синтетичните перуки са по-достъпни от перуките от естествена коса, но синтетичната коса не може да бъде оформена с помощта на топлинни инструменти, изложена на слънце твърде дълго или боядисана.
Препоръчваме да прочетете внимателно описанието на продуктите, рецензиите и да разгледате снимки на продуктите, преди да направите покупка, за да сте сигурни, че отговаря на вашите нужди и очаквания.

ПЕРУКИ 

Висококачествените перуки са най-подходящият начин за бърза прическа, без необходимост от дълъг престой във фризьорския салон или голямо количество стилизиращи продукти.
Стига да имате дързостта да го направите, можете лесно да се превърнете от брюнетка в блондинка или обратното, както и да имате класическа прическа на черта или буйни червени къдрици. 
Перуката е лесен начин да постигнете перфектен прическа за минути. 
 
Една перука може да върне самочувствието на онези от вас, „ощетени“ от природата, но не и от желанието да бъдете красиви и уверени.
В онлайн магазин dressmania можете да откриете перуки от естествен и синтетичен косъм, различни дължини, цветове и прически. 
 
Още полезна информация за популярните методи за удължаване можете да намерите в нашия БЛОГ 
 
Естествената коса е нежна и мека, синтетичната наподобяваща естествена, добре поддържана човешка коса. Светлите перуки, особено когато са изработени от 
човешки косъм, са боядисани, което отнема от мекостта на косъма. 
- шапките на перуките, които предлагаме, са с регулиране на обиколката на главата, в няколко степени
- перфектно оформена прическа, която от естествена коса може да запази добрия си външен вид до 2 години, а от изкуствена до 1 година, при добра поддръжка
- не компресира главата, можете да извършвате ежедневни дейности в нея
- има хоризонтални ластици
- перфектно се адаптира към размера на главата
- имитира популярна прическа
 
Любопитни факти за перуките в ИСТОРИЯТА НА ПЕРУКИТЕ 
 
Категория КОСА - в онлайн магазин DRESSMANIA.BG ще откриете разнообразие от продукти за удължаване и сгъстяване на коса, ПЕРУКИ от естествен и искуствен косъм и аксесоари за бързи прически. 
 
Дамски перуки естествен косъм - перуките предлагани в онлайн магазин Dressmania.bg, от естествена коса, са проиведени по машинен метод, по произход азиатска или южноамериканска коса, монтирани върху универсална мрежеста шапка. Тези фактори пряват перуките финансово изгодни, като добро бюджетн решение за нуждаещите се. 
 
Дамски перуки синтетичен косъм - перуките от синтетичен косъм са изгодно решение за спешен случай на алопеция - косопад, както и бюдежтно решение за клиенти с финансови ограничения. Съвремените производители н аперуки от изкуствена коса, са успели да създадат материал - термоустойчиви фибри, които пресъздават изключително успешно естествения вид на косата. Перуките имат естествен матов блясък на косъма, мека текстура и естествен вид на прическата.
 
Естествена коса на стикери - коса за удължаване, под формата на кичури, монтирани върху самозалепващи стикери. Един от начините за удължаване на коса, без дълготрайно залепване. Стикерите се лепят един за друг, върху кичур от вашата коса. Издържат до 1 месец, след което лепящата част може да се подмени и кичурите да се монтират отново. Удължаването със стикери е с краткотраен ефект. 
 
Коса на кок - най - атрактивния и желан метод за удължаване и оформяне на стилна прическа за ежедневието или официален повод. В онлайн магазин Dressmania.bg, ще откриете коса, от синтетичен косъм, оформена в кок, за директно поставяне чрез ластик, шнола и метални гребенчета. Готовите прически включват и кок с плитки, класическа прическа и дълга лента за омотаване в обемен кок. 
 
Коса на опашка 
Микро ринг удължители естествена коса 
Плитки 
Топери - Тупета 
Удължаване с естествена коса 
Удължаване с изкуствена коса 
Инструменти и консумативи 
Цветни кичури синтетични 
Тюрбани 
Продукти от коса за мъже 
Карнавални перуки 
 

Какъв вид перука изглежда най-естествено?

 
За най-естествено изглеждаща перука, изберете перука, изработена от човешка коса. Както може би се досещате, човешката коса осигурява най-естествения вид, тъй като е истинска, пада и се люлее по същия начин, по който естествената коса. Погрешни са представите, че перука от естествена коса ще ви придаде неестествен вид. Перуките от естествена коса са с грамаж равен на човешката коса, в изработената прическа, понакога достигат 150-180%, което означава, че са 50-80% по-обемни от естествената коса в прическата, в която се предлагат. Естествените перуки имат за цел да ви придадат максимално естествен вид, поради тази причина имат нормален обем, максимално доближаващ се до естествения. 

--

Загуба на коса или изтъняване на косата, проблемът води към изпробване на перука.
 
Перуките могат да прикрият загубата на коса и - в зависимост от избрания от вас стил, дължина и цвят - да ви помогнат да изглеждате повече както преди проблемът или да ви осигурят изцяло нов вид. Те също така могат да предпазят скалпа ви от слънцето и от студения въздух.
 
Много жени откриват, че носенето на перука им дава усещане за нормалност и последователност по време на лечението или след дългосрочен проблем с оредяването на косата. Една перука също може да осигури известна поверителност, тъй като може да попречи на хората да задават въпроси относно вашия външен вид и проблем. Някои обичат да експериментират и да се забавляват с различни стилове и цветове на перуки или да редуват носенето на перука и други покривала за глава, като шапки, тюрбани или шалове.
 
Не сте сигурни дали перуката е подходяща за вас или откъде да започнете да я търсите? На тази страница можете да научите повече за перуките или да зададете въпрос към нашите консултанти, как да изберете подходяща за вас, как да се грижите за перука и др.
 
Как да се подготвим за перука
Ако смятате да закупите перука, е полезно да предприемете някои стъпки за подготовка:
 
Намерете или направете няколко снимки на предпочитаната от вас прическа. Това ще улесни намирането на перука, която е най-близка до вашия цвят, дължина и стил, ако решите, че това е, което искате.
Подстрижете косата си късо. По-малко травматично е да губите къса коса, отколкото дълга, и е по-лесно да поставите перука върху по-малко коса. Освен това, ако свикнете с къса коса, няма да ви се налага да чакате толкова дълго, докато косата ви расте отново, за да се почувствате като себе си.
Помислете за избора на перука, преди да започнете носенето, което може да причини дискомфорт. Ще имате повече енергия и можете да свикнете да носите перуката в пробни сесии, редувайки се със собствената си коса.
 

РАЗЛИКИ МЕЖДУ ЕСТЕСТВЕНА И ИЗКУСТВЕНА КОСА и избор на перука от естествен или синтетичен косъм

 
Ако изгорите парче от косата, ще можете да разберете каква е тя. Човешката коса ще се превърне в пепел след изгаряне и ще има миризма на горящо перо или барбекю. Но ако продуктът се смеси с някакво синтетично влакно,
той ще се стопи в твърдо вещество и ще има силна химическа миризма.
Кое е най-голямото ви притеснение, когато купувате продукт от човешка коса като перука, топпер или екстеншъни? Доколкото знаем, най-голямото притеснение на нашите клиенти, преди да купят, е „това истински продукт от човешка коса ли е?“ и "как ще мога да разбера дали са го смесили с някакво синтетично влакно?".
 
Продуктите за човешка коса са скъпи, така че е необходимо да получите някои съвети, за да сте сигурни, че вашият продукт от човешка коса не е смесен с други влакна или синтетични влакна.
 
Ето няколко лесни съвета:
1. Човешката коса може да се нагрява при по-висока температура от смесените влакна или синтетичните влакна. Изгладете с ютия парче коса, за да тествате. Максималната температура, която може да издържи синтетичното влакно, е приблизително 120 градуса по Целзий. Но човешката коса може да издържи почти 230 градуса по Целзий. За разлика от синтетичните влакна, човешката коса не трябва да има химическа миризма при нагряване.
 
2. Човешката коса и синтетичните влакна горят по различен начин. Ако изгорите парче от продукта за коса, ще можете да разберете какво е то. Човешката коса ще се превърне в пепел след изгаряне и ще има миризма на горящо перо или барбекю. Но ако продуктът се смеси с някакво синтетично влакно, той ще се стопи в твърдо вещество и ще има силна химическа миризма.
 
И накрая, винаги търсете професионален фризьор, който да промени цвета на вашия продукт за коса. Също така имайте предвид, че има разлики между боядисването на нашата коса и боядисването на продукти за човешка коса, така че професионален стилист с опит в боядисването на продукти за човешка коса е най-добрият.
 
Перуките и продуктите за коса, които предлагаме в Dressmania.bg са висококачествени продукти от естествена и изкуствена коса. За да запазите максимално дълго качеството на перуките или екстеншъните, спазвайте инструкциите за поддръжка на различните видове материали. 
 
ПЕРУКИ
Има два вида перуки: човешка коса и синтетична коса. Естествената коса се доставя главно от Индия или Азия и струва значително повече от изкуствената версия. Но ако търсите нещо по-достъпно, изберете синтетична перука, която е устойчива на топлина. ТПеруката от естествена коса е много по-уязвима на слънце, вятър, домашни влияния. 
 
Всички перуки се износват, погрешно е схващането, че перуките от естествена коса са вечни, като нашата собствена. Всяка перука има живот, точно както всеки чифт обувки или дреха. В зависимост от това как поддържате вашата перука, можете да удължите живота й повече от 1 година. 
 

Кои перуки изглеждат най-естествени?

 
Освен ако не се обличате за Хелоуин, повечето хора искат перуките им да изглеждат възможно най-красиви и естествени. Ако страдате от косопад, вие също ще искате всяко покритие да е напълно естествено.
Разбира се, естествено изглеждащите перуки могат да бъдат трудни за намиране - без значение какъв тип перука ще изберете, намирането на перука, която подхожда на вашия тон на кожата, линия на косата и стил (да не говорим за бюджет!), може да бъде предизвикателство. 
 
Прочетете, за да научите как да изберете перуката, която ще изглежда и ще се усеща най-естествено за вас!
 
Естествени ли изглеждат перуките от човешка коса?
Перуките от човешка коса имат репутация: само името подсказва, че те са най-добрият начин за естествен вид.
И изглеждат естествено! 
Перуките, направени от човешка коса, имат същата текстура, тегло и усещане като истинската коса.  Но перуките от човешка коса могат да бъдат скъпи,и също като естествената коса изисква поддръжка. 
Ако нямате време или търпение да се грижите за перука от истинска коса, можете да изберете перука от изкуствена коса.
 
Перуките от човешка коса могат лесно да бъдат повредени от времето или прекомерното оформяне, и избраният от вас цвят на косата може да избледнее бързо в резултатна това. Висококачествените синтетични перуки обикновено изглеждат почти толкова естествени, колкото перуките от човешка коса - зависи само колко сте готови да инвестирате в перуката си.
По-евтините синтетични перуки могат да имат неестествен блясък и усещане, и синтетичните влакна обикновено имат по-кратък живот от човешката коса. Много синтетични перуки също не са щадящи топлината, не търпят топлинно стилизиране, което означава, че ще бъдете ограничени до предварително определения стил на перуката. Така че зависи от вас и вашите нужди. Не избирайте типа перука, който мислите, че всички искат:
Изберете перуката, която ще направи живота ви по-добър и по-лесен!
 
 
Дали мрежестите предни перуки са най-добрите?
Перуките с предна мрежа си заслужават инвестицията. Те са леки, удобни. Можете да ги носите при почти всякакви условия Дантелените предни перуки са по-гъвкави за оформяне: можете да изберете линията на косата си и да персонализирате частта си според вашите предпочитания. С почти невидим дантелен материал, който държи перуката на място, косата на вашата перука (когато се носи правилно) винаги ще изглежда сякаш расте директно от скалпа ви! И ако вашата дантелена предна перука е направена от човешка коса, можете да сте сигурни, че ще ви изглежда невероятно естествено.
Перуките са невероятно средство в нашата кутия с инструменти за красота. Но за разлика от грима,  ние не сме научили съвети и трикове как да направим перуките да изглеждат реалистични.
Носенето на перуки е само плашещо, защото не е познато. Перуките не са толкова сложни, трудни или табу, колкото си мислим, че ще бъдат. 
 
Може да има проба и грешка
 
Помислете за перука като за бански костюм. Перуките се предлагат в различни размери и могат да варират от човек на човек. Въпреки че е рядкост да имате консултация за бански костюм, когато пазарувате перуки, 
абсолютно препоръчваме да направите виртуална консултация. Проблемът е, че не разбираме опциите за инвентаризация, които биха могли да отговарят най-добре на нашите нужди;  това е мястото, където се намесва консултацията. Провеждането на виртуална консултация намалява количеството опити и грешки, защото част от тези опити се случват само в разговор.
 
Перуките, подобно на дрехите, имат размери. В Dressmania.bg, предлагаме универсални размери перуки. Нашите перуки са с универсални шаки, които имат степени за пристягане, за моментите, в които шапката на перуката се разтегне от носене.Обръщайте внимание и на дъллжината на перуката, не винаги основната снимка на продукта пресъздава реалната дължина.
 
Подобно на дрехите, някои перуки не са подходящи, не са универсални модели, подходящи за всяка форма на лицето.Ще изглеждате различно
В първите дни на носене на перуката, може да имате усещане за твърде много коса. Това е нормално нещо, през което преминаваме, когато започнем нашето преживяване с перука.  Прекарваме толкова много години, гледайки се в огледалото, че свикваме да се виждаме с коса, изглеждаща по определен начин или оредяла. Когато сложите перука за първи път, първоначалната ви реакция може да е, че е „твърде много коса“. В действителност обаче може просто да не сте свикнали да се виждате със средна гъстота на косата.
 
В тези моменти е важно да си спомните ЗАЩО сте искали да носите перуки. Независимо дали става дума за вашия личен стил или за изтъняла, оредяла коса, във всеки случай има някакъв елемент от външния ви вид, който искате да бъде различен. Често първото ни впечатление от перука може да бъде изкривено, защото референтната ни рамка за външния ни вид е ограничена. Преди да прибързате със заключение относно перука, дайте си малко време да свикнете с този нов облик. Запитайте се какво конкретно усещате в тази перука. 
 
Ако проблемът е с плътността или стилът и се чувстват твърде „различни“, опитайте тези съвети:
 
Носете перуката за 15 минути, след което я свалете за час-два.
Следващият път, когато го сложите, носете 30 минути, преди да я свалите за час-два.
Третият път, когато го сложите, потърсете второ мнение, ако все още не сте сигурни.
Понякога безпристрастна трета страна може да ви даде обратна връзка, 
която не е повлияна от комфорта на познатото отражение, което сте свикнали да виждате.
 
Никой не се интересува дали косата ви е истинска или не. Нормално е да внимаваме за различията си и как хората ще ги възприемат. Истината обаче е, че вече няма много стигма около носенето на перуки.
Много от знаменитостите, на чиито коси се възхищаваме, всъщност носят перуки. Някои от тях много гордо говорят за носенето на перуки като средство за прозрачност и за насърчаване на позитивност.
 
Често този страх се дължи на чувствата ни относно това защо носим перуки. Жените, които избират перуки за своя стил, обикновено имат по-малко притеснения, отколкото жените, 
които носят перуки след косопад. Но е важно да отделим собствените си чувства на скръб по косата си от чувствата на другите за перуките.
 
В действителност никой не се интересува дали косата ми е естествена или не.Не се ограничавайте, когато търсите перуки, помислете какво искате да постигнете с перуката.
Вашият външен вид е важен само за вас самите! Ако искате да изглеждате по определен начин, дори това да е драстична промяна, направете го! 
 
Не забравяйте за поддръжката
 
Днешните синтетични перуки са зашеметяващи и изглеждат толкова естествени, колкото човешката коса. На практика синтетичната перука е избраната за най-естествено изглеждаща.
 
Докато първоначалната цена на синтетична перука е по-евтина от перука с човешка коса, перука от човешка коса ще издържи много по-дълго от синтетична перука. В крайна сметка, общата цена на ежедневното носене на перука е подобна на стиловете от влакна.
 
Това, което е много различно, е поддръжката. Перуката от човешка коса, подобно на естествената коса, е чувствителна към влажност и влага. Всеки път, когато перете перука от човешка коса, тя се нуждае от нов стил.
Вашата прическа също ще бъде повлияна, ако попаднете под дъжд или влага. От друга страна, синтетичната перука изисква много по-малко поддръжка. Оформянето на синтетична перука е вградено във влакната, така че е по-малко вероятно те да бъдат повлияни от влага. В дъждовен ден вашата синтетична перука веднага ще възвърне формата си, докато изсъхне. Синтетичната коса се измива много по-лесно и по-добре.
 
Така че, когато купувате перука, помислете как тя ще се впише в начина ви на живот. Планирате ли да сменяте стила често и имате нужда от нещо гъвкаво? Ако е така, перука от човешка коса, която може лесно да се накъдри и оформи, ще свърши добра работа. Но ако сте човек, който иска лесен начин с ниски разходи за поддръжка, за да имате красиво оформена коса с малко усилия,синтетична перука е за вас!
 
Носенето на перука може да изглежда смущаващо, но това е само защото е нещо ново, но който бързо се превръща в новия ви любим аксесоар!