Права дамска перука от естествена коса с бретон 25-30 см в лешников цвятПрава дамска перука от естествена коса с бретон 25-30 см в лешников цвят
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Права дамска перука от естествена коса с бретон 25-30 см в лешников цвят Права дамска перука от естествена коса с бретон 25-30 см в лешников цвят Права дамска перука от естествена коса с бретон 25-30 см в лешников цвят
Код на продукта: 1005001842797485_4-27

Права дамска перука от естествена коса с бретон 25-30 см в лешников цвят

Цена:
299.00лв
Количество в продажба: 42
Дамска Перука от Естествена Коса в Лешников Цвят
Открийте новата си визия с нашата висококачествена дамска перука, изработена от 100% човешка коса. Перуката е произведена с иновативната РЕМИ технология, гарантираща непревзойдено качество и устойчивост.
 
Основни Характеристики:
 
Материал: 100% естествена коса, която идва от Бразилия. Това осигурява натурален вид и усещане, като същевременно предоставя гъвкавост за различни стилове и прически.
 
Цвят и Стил: Лешниковият цвят на перуката добавя топлина и блясък към всяка визия. Перуката е с права прическа, дължина от 25 до 30 см и елегантен бретон, допълващ класическия стил до раменете.
 
Дължина и Плътност: Средна дължина до раменете, идеална за удобство и разнообразие при стилизиране. Плътността от 150% предоставя обем и пълнота на прическата.
 
Производство: Машинно произведена с РЕМИ технологията, която гарантира равномерно разпределение на косъма и изключителна дълготрайност.
 
База: Еластична шапка с размери 353555 см, която се адаптира комфортно към главата и осигурява стабилност на перуката през целия ден.
 
Стайлинг: Възможност за стилизиране според личните предпочитания, благодарение на висококачествената естествена коса. Перуката е подходяща за топлинна обработка и може да бъде изправена, навита или оформена по желание.
 
Тази луксозна и стилна перука е идеалният избор за дами, които ценят качеството и искат да добавят елегантност и увереност в своята визия. Благодарение на нейната универсалност и лесна поддръжка, тя е подходяща както за специални поводи, така и за ежедневно носене. Позволете си да изживеете преобразяването с нашата дамска перука в лешников цвят и усетете разликата в качеството и стила.
 
 
 
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър