Коса

АКСЕСОАРИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА И ИЗКУСТВЕНА КОСА, СИНТЕТИЧНИ И ЕСТЕСТВЕНИ ПЕРУКИ И ПРОДУКТИ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА С ВИСОКО КАЧЕСТВО

Онлайн магазин Dressmania.bg  предлага различни форми, качество и материал продукти за удължаване на коса. Ще откриете готови опашки, в различни дължин и и цветове, от естествен и синтетичен косъм, перуки, кокове и екстеншъни от висококачествена естествена и синтетична коса. Уреди за удължаване на коса в домашни условия, както и консумативи за тях.

 
Висококачествените перуки са най-подходящият начин за бърза прическа, без необходимост от дълъг престой във фризьорския салон или голямо количество стилизиращи продукти.
Стига да имате дързостта да го направите, можете лесно да се превърнете от брюнетка в блондинка или обратното, както и да имате класическа прическа на черта или буйни червени къдрици. 
Перуката е лесен начин да постигнете перфектен прическа за минути. 
 
Една перука може да върне самочувствието на онези от вас, „ощетени“ от природата, но не и от желанието да бъдете красиви и уверени.
В онлайн магазин dressmania можете да откриете перуки от естествен и синтетичен косъм, различни дължини, цветове и прически. 
 
Още полезна информация за популярните методи за удължаване можете да намерите в нашия БЛОГ 
 
Естествената коса е нежна и мека, синтетичната наподобяваща естествена, добре поддържана човешка коса. Светлите перуки, особено когато са изработени от 
човешки косъм, са боядисани, което отнема от мекостта на косъма. 
- шапките на перуките, които предлагаме, са с регулиране на обиколката на главата, в няколко степени
- перфектно оформена прическа, която от естествена коса може да запази добрия си външен вид до 2 години, а от изкуствена до 1 година, при добра поддръжка
- не компресира главата, можете да извършвате ежедневни дейности в нея
- има хоризонтални ластици
- перфектно се адаптира към размера на главата
- имитира популярна прическа
 
Любопитни факти за перуките в ИСТОРИЯТА НА ПЕРУКИТЕ