Синтетична права перука с ластична лента цвят #130AСинтетична права перука с ластична лента цвят #130A
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Синтетична права перука с ластична лента цвят #130A Синтетична права перука с ластична лента цвят #130A Синтетична права перука с ластична лента цвят #130A Синтетична права перука с ластична лента цвят #130A
Код на продукта: 32806553197_130A

Синтетична права перука с ластична лента цвят #130A

Цена:
109.00лв
Количество в продажба: 1
Синтетична перука в медно червено, изработена с висококачествен синтетичен косъм, предлага изключителен баланс между стил и удобство. С дължина от 25 см и плътност 150%, тази перука осигурява пълен и обемен вид, който придава естествена атрактивност и излъчване.
 
Интегрираната ластична лента осигурява удобно и сигурно прилягане, гарантирайки, че перуката остава на място през целия ден без нужда от допълнително регулиране. Цветът медно червено добавя богат и жизнен оттенък, който е идеален за тези, които искат да добавят поп на цвят към своята визия без постоянни ангажименти.
 
Перуката е проектирана така, че да изглежда колкото се може по-естествено, благодарение на качественото изработване и вниманието към детайла. Идеална е за всекидневно носене или за специални случаи, предлагайки удобен и стилен начин да експериментирате с вашия вид.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър