Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613
Код на продукта: 32806553197_15BT613

Синтетична права перука с ластична лента цвят #15BT613

Цена:
109.00лв
Количество в продажба: 1
Тази синтетична права перука в тъмнорус цвят с кичури е модерно и стилно допълнение към всякакъв вид облекло и повод.
С дължина от 25 см и плътност от 150%, тя предлага обемен и пълен вид, който придава богатство и динамика на вашия стил.
 
Изработена с висококачествени синтетични влакна, перуката изглежда изключително естествена, като същевременно предоставя лекота и удобство при носене. Ластичната лента, вградена в конструкцията на перуката, осигурява лесно и сигурно прилягане към главата, което гарантира, че перуката ще остане на място без нужда от корекции през целия ден.
 
Цветовата комбинация на тъмно русото с кичури добавя допълнителна дълбочина и измерение към прическата, като създава слънчеви рефлекси и придава на перуката още по-жив и привлекателен вид. Това я прави идеална за тези, които искат да експериментират със своя образ или да добавят малко разнообразие в ежедневието си без дългосрочни ангажименти.
 
Перуката е подходяща както за ежедневно носене, така и за специални случаи, като предоставя стилно и модерно решение за всяка жена, която желае да подчертае своята индивидуалност и да изглежда безупречно във всеки момент.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър