Синтетична права перука с ластична лента цвят #613Синтетична права перука с ластична лента цвят #613
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Синтетична права перука с ластична лента цвят #613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #613
Код на продукта: 32806553197_613

Синтетична права перука с ластична лента цвят #613

Цена:
109.00лв
Количество в продажба: 1
Синтетична права перука в класически рус цвят представлява изискан и модерен избор за всеки, който желае да обнови своя външен вид със стил и увереност. С дължина от 25 см и плътност от 150%, тя обещава пълен и обемен вид, като същевременно поддържа естествената изява и красота на косата.
 
Интегрираната ластична лента е ключова характеристика на тази перука, осигуряваща не само удобство при носене, но и гарантираща, че перуката плътно приляга към главата без дискомфорт. Лентата е дискретно разположена, което позволява перуката да се интегрира безпроблемно с естествената линия на косата, предлагайки изключително натурален вид.
 
Класическият рус цвят на перуката добавя светлина и блясък към всяка визия, правейки я подходяща за разнообразие от кожени тонове и стилове. Благодарение на качеството на синтетичните влакна, перуката изглежда естествено, излъчва здравина и виталност, което я прави идеална за всекидневна употреба или за специални случаи.
 
Тази перука е създадена, за да предложи лесен и стилен начин за промяна на образа, без дългосрочните ангажименти, свързани с оцветяването или промените в реалната коса. Независимо дали искате да експериментирате с нови прически или просто търсите удобно решение за ежедневието, тази синтетична перука в класически рус цвят е идеалният избор за вас.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър