Синтетична права перука с ластична лента цвят #L16-613Синтетична права перука с ластична лента цвят #L16-613
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Синтетична права перука с ластична лента цвят #L16-613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #L16-613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #L16-613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #L16-613 Синтетична права перука с ластична лента цвят #L16-613
Код на продукта: 32806553197_L16-613

Синтетична права перука с ластична лента цвят #L16-613

Цена:
109.00лв
Количество в продажба: Няма в наличност
Синтетична права перука представлява вълнуващо съчетание от светлоруси нюанси, създавайки уникален микс цвят, който придава живот и излъчване на всяка прическа. С дължина от 25 см и импресивна плътност от 150%, перуката осигурява плътен и обемен вид, който едновременно изглежда изключително естествено и привлекателно.
 
Основна характеристика на тази перука е интегрираната ластична лента, която осигурява безупречно и сигурно прилягане към главата. Тази лента е изключително удобна за носене и е проектирана така, че да прикрива крайните ръбове на перуката, създавайки безпроблемен преход към естествената коса. Това допринася за още по-естествения и непринуден вид на перуката.
 
Цветовата комбинация в светлорус микс придава свежест и младежки блясък, като същевременно предлага възможност за разнообразие от стилове и образи. Перуката е изключително атрактивна и е идеална както за ежедневна употреба, така и за специални случаи, където искате да впечатлите с модерен и стилен вид.
 
Благодарение на висококачествените синтетични влакна, перуката не само изглежда като истинска коса, но и е лесна за поддържане, което я прави перфектния избор за дами, които търсят удобство без компромиси в качеството и визията. С тази перука можете лесно да експериментирате с вашия образ, добавяйки измерение и стил към вашия външен вид без постоянни ангажименти.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър