Синтетична права перука с ластична лента цвят #V6Синтетична права перука с ластична лента цвят #V6
Плъзнете мишката върху изображението или увеличете с кликване
Синтетична права перука с ластична лента цвят #V6 Синтетична права перука с ластична лента цвят #V6 Синтетична права перука с ластична лента цвят #V6 Синтетична права перука с ластична лента цвят #V6 Синтетична права перука с ластична лента цвят #V6
Код на продукта: 32806553197_V6

Синтетична права перука с ластична лента цвят #V6

Цена:
109.00лв
Количество в продажба: Няма в наличност
Преоткрийте своя стил с тази изискана синтетична перука, която предлага уникално съчетание от руси нюанси в микс цвят, осигурявайки модерен и свеж външен вид. С дължина от 25 см и плътност от 150%, тази перука гарантира обемен и живописен образ, който едновременно засилва естествената красота и излъчване.
 
Дизайнът на перуката е обогатен с иновативна ластична лента, която позволява лесно и удобно поставяне, осигурявайки стабилност и комфорт през целия ден. Лентата е ключов елемент, който допринася за непрекъснато естествен и непринуден вид, позволявайки на перуката да се слива хармонично с вашата естествена коса.
 
Миксът от руси тонове в перуката добавя изисканост и динамика към всякакъв тип визия, правейки я подходяща за всяка дама, стремяща се към модерен и атрактивен стил. Било то за ежедневни ангажименти или за специални моменти, тази перука е идеалният аксесоар, който обещава да внесе нова енергия и увереност във вашия образ.
 
Перуката е изработена от висококачествени синтетични материали, които имитират текстурата и блясъка на естествената коса, докато същевременно предлагат лекота на поддръжка и дълготрайност. Това я прави не само практичен, но и стилен избор за дами, които ценят качеството и удобството.
 
Независимо дали искате да експериментирате с нови стилове или да добавите елегантен акцент към вашата визия, тази синтетична права перука с ластична лента в микс рус цвят е перфектното допълнение към вашия гардероб, предлагайки безкрайни възможности за изразяване на индивидуалността и стила ви.
Няма дефинирана таблица с размери за този продукт.
Напишете отзив
Лош Добър