За нас

Фирма Иноватория развива своите онлайн магазини от 2006 г и онлан магазин за дамски дрехи dressmania.bg от 2008 г

Нашите сайтове са разпознати с изключително качество на представените продукти, високо ниво на обслужване на клиенти и професионализъм в бързо и качествено изпълнение на поръчки. Всички магазини са с изключително лека навигация за потребителите, както и с изключителна селекция на продаваните продукти.

Стриктно спазваме всички законови разпоредби, валидни при онлайн пазаруването. Уважаваме правата на потребителите, както и тяхното мнение и желание да се чувстват сигурни при използването на нашите магазини. Ежедневно полагаме грижи за усъвършенстване процеса на онлайн пръчка и гарантиране сигурността на нашите клиенти.

За нас е важно да сте наясно, че пазарувайки в нашите онлайн магазини, ние ви осигуряваме пълна гаранция за реална доставка, връщане, замяна и рекламация, без необходимост от причина за това, както и възстановяване на пари по върнати поръчки.

За нашата коректност и лоялност, към всички клиенти и потребители на сайтовете ни, гарантира и нашата перфектна онлайн репутация.

Ще сме ви благодарни ако споделите мнението си за нас. Приемаме всякаква критика и коментари, които биха подобрили работата ни. Можете да ни пишете на info @ innovatoria.com

Иноватория ООД
BG175133275
София, ул. Миджур 21
МОЛ Катя Сотирова-Иванова